Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΠΟΥΛΗ ΜΑΣ....Ο Αρχιμανδρίτης Ανανίας Κουστένης είναι μια πνευματική μορφή του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας. Γεννήθηκε το έτος 1945 στην Δημητσάνα Αρκαδίας και ακολούθησε τον δρόμο του μοναχισμού, για να δοθεί στον Θεό και τον άνθρωπο. Έλαβε ανθρωπιστική παιδεία με σπουδές στην Θεολογία καί την Βυζαντινή Φιλολοφία του Πανεπιστημίου Αθηνών, αξιοποιώντας τις γνώσεις του στην υπηρεσία των ανθρώπων. "Εχει μεταφράσει τον Ρωμανό τον Μελωδό και η πνευματική του δραστηριότητα είναι ανεξάντλητη. Ο λόγος του είναι ένας λόγος τιμής και αρχοντιάς, θαλπωρής και παραμυθίας, ελπίδας και χάριτος. Είναι ένας λόγος που εμπνέει και ενθουσιάζει, που διδάσκει και ξεκουράζει και που ενώνει τον Θεό με τον άνθρωπο. Ο πατήρ Ανανίας Κουστένης, όπως ο Θεοφάνης, μας παίρνει απαλά από το χεράκι και μας υψώνει πνευματικά και ψυχικά, φέρνοντας στην καρδιά το φως και την δροσιά της άνοιξης. Είναι η λεβέντικη και συνάμα ταπεινή ελληνική ψυχή με την αστείρευτη καλοσύνη και την αφειδώλευτη αγάπη. Γι' αυτό και η μετάφραση του Θεοφάνους δεν είναι απλώς η απόδοση της "Χρονογραφίας" στην Νέα Ελληνική. Είναι κατάθεση ψυχής, είναι ταξίδι στον Βυζαντινό κόσμο, είναι προσφορά στην πνευματική μας κληρονομιά!

......ΧΤΕΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕ Ο ΠΑΠΟΥΛΗΣ ΑΝΑΝΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΤΟΥ,  ΡΩΜΑΝΟ ΤΟ ΜΕΛΩΔΟ....ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΠΟΥΛΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΟ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ....ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ , ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΤΙΣ ΛΑΛΑΚΙΕΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ...ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΒΛΑΚΙΕΣ...ΤΗ ΣΤΟΡΓΙΚΟΤΗΤΑ... ΤΗΝ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ...ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΣ ΤΥΠΟΝ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΟΥΡΝΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΒΩΜΕΝΑ ΠΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΙ ΜΗ......


ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΒΟΗΘΟ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΜΑΣ.....ΔΩΡΙΣΕ ΚΥΡΙΕ ΜΑΚΡΟΗΜΕΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εορτολόγιο

Δημοφιλείς αναρτήσεις


Banner Ορθόδοξων Ιστοχώρων και Ιστολογίων
Ξεκινάμε μια προσπάθεια παρουσίασης Ορθόδοξων Ιστοχώρων και Ιστολογίων.
Αν δεν υπάρχει ο δικός σας, ζητάμε συγνώμη,
ενημερώστε μας και θα τον συμπεριλάβουμε.

Create your own banner at mybannermaker.com!
Πέρα από το άτομο
Make your own banner at MyBannerMaker.com!

(υπό κατασκευή)


Τα banner μας
Αντιγράψτε τον κώδικα στη δική σας σελίδα
για να εμφανιστούν τα banner μας.
Ειδοποιήστε μας για να συμπεριλάβουμε και το δικό σας.