Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Για την Αγάπη Του...ένας αναχωρητής!!!
Πολύ ταλαιπωρήθηκε μέσα σε λογισμούς και δοκιμασίες μέχρι να βεβαιωθεί για την Αγάπη Του. Πάντοτε άριστος μαθητής και φοιτητής, με έντονη κοινωνικότητα και κοινωνική προσφορά. Μια δυναμική προσωπικότητα, τον χαρακτήριζαν, και οι γονείς του κόμπαζαν. Αναζητούσε να βρει το ιδανικό, τη δική του ανάπαυση, το αληθινό του πρόσωπο.

Και οδηγήθηκε εκεί όπου όλα και όλοι φωτίζονται μέσα σε πνευματικές διαστάσεις. Κι όταν πια το βρήκε, τίποτα δεν μπορούσε να τον σταματήσει. Όταν πια το ένιωσε, χάρηκε συγκρατημένα εναποθέτοντας την ελπίδα του στον Κύριο μας.

Όταν πια το ανακοίνωσε, άνεμοι και θύελλες ξεσηκώθηκαν για να τον εμποδίσουν, βρισιές και απειλές για να τον μεταπείσουν. Δεν μπορούν να το κατανοήσουν, μπορούν όμως να το σεβαστούν. Άλλα ήθελαν γι΄ αυτόν (είναι περιττό να σκεφτούν τι θέλει ο ίδιος).

Το κριτήριο είναι ότι «Εμείς ξέρουμε το καλύτερο για σένα». Αλήθεια; Είναι κανείς σε αυτόν τον κόσμο που θα θυσίαζε την Αγάπη του για να ικανοποιηθούν κάποιοι άλλοι; Όλοι εσείς που αγαπήσατε, θα κάνατε οποιαδήποτε υποχώρηση στην αγάπη σας; Ο δρόμος είναι ανηφορικός, αλλά αξίζει για την Αγάπη. Δια των προσευχών σας να φτάσει μέχρι τέλους, αμήν γένοιτο.

Στο τέλος του δρόμου αυτού έχει βουνά και οροσειρές, για νέους αγώνες, για άλλα βιώματα. 

Ένας αναχωρητής 


Υ.Γ Όταν  ανάψει  αυτή  η  θεία  φλόγα  μέσα  σε  κάθε  διψασμένη  ψυχή, τίποτε  δεν  μπορεί  να  τη  σβυσει, τιποτε  δεν  μπορεί  να  σταθεί  εμπόδιο  σε  αυτη  την  απόφαση  της ψυχικής   ένωσης  πλάσματος  και  Πλάστου.

Ας  είναι  ευλογημένοι  αυτοί  οι  άνθρωποι, αυτοί  οι  αναχωρητές, αυτών  που  οι  προσευχές  στηρίζουν  τον  κόσμο  τούτο  και  απ' εκεί  που  πάνε  σαν  φάροι  ολόφωτοι  ας  ρίχνουν   τις  ακτίνες  τους  να  φωτίζουν  και  τα  δικά  μας  μονοπάτια, όχι  για  να  μην  πέσουμε, αλλά  να  βρούμε  τρόπο, να  βρούμε  στήριγμα...μην  τύχει  και  σηκωθούμε.  


http://1myblog.pblogs.gr/
http://wwwtaxiarhes.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εορτολόγιο

Δημοφιλείς αναρτήσεις


Banner Ορθόδοξων Ιστοχώρων και Ιστολογίων
Ξεκινάμε μια προσπάθεια παρουσίασης Ορθόδοξων Ιστοχώρων και Ιστολογίων.
Αν δεν υπάρχει ο δικός σας, ζητάμε συγνώμη,
ενημερώστε μας και θα τον συμπεριλάβουμε.

Create your own banner at mybannermaker.com!
Πέρα από το άτομο
Make your own banner at MyBannerMaker.com!

(υπό κατασκευή)


Τα banner μας
Αντιγράψτε τον κώδικα στη δική σας σελίδα
για να εμφανιστούν τα banner μας.
Ειδοποιήστε μας για να συμπεριλάβουμε και το δικό σας.