Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Ετήσια Επιμνημόσυνη Δέηση εις μνήμη Τσολάκη Χρήστου ταξιάρχου ε.α



   

Η Διοίκηση του Πυροβολικού στη Λέσβο, με το Διοικητή της 98 ΑΔΤΕ/ΔΜΕΘ συνταγματάρχη κ Σταματάκη Ιωάννη, οργάνωσε σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη 08/04/2015 στην Εκκλησία της Υπαπαντής του Σωτήρος που βρίσκεται μέσα στο στρατόπεδο της 126  Τ.Ε στις Λαρισαίες Πέτρες στη Μυτιλήνη, τη τελετή του Μεγάλου Ευχελαίου και κατόπιν έγινε η ετήσια επιμνημόσυνος δέηση εις μνήμη του Τσολάκη Χρήστου ταξίαρχου ε.α ,παρουσία πολλών συναδέλφων και φίλων του εκλιπόντος.

Ο στρατιωτικός ιερέας πατήρ Κομνηνός Βράνης, που τέλεσε την ακολουθία, αφού προηγουμένως αναφέρθηκε στη σημασία των ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας που διανύουμε, μίλησε για τον εκλιπόντα που διετέλεσε προ ολίγων ετών Διοικητής της 98 ΑΔΤΕ/ΔΜΕΘ αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο στο στρατό όσο και στη τοπική κοινωνία, ως άνθρωπος και ως στρατιωτικός .Επίσης μετέφερε τις θερμές ευχαριστίες της οικογένειας προς τη Διεύθυνση του Όπλου, το κ. Διοικητή, αλλά και προς τους συναδέρφους και φίλους για την εν γένει συμπαράσταση τους προς αυτήν.



Η παρουσία των συναδέλφων του εκλιπόντος στη τελετή, για άλλη μια φορά υπογραμμίζει την  στενή σχέση που έχουν τα στελέχη του στρατού μεταξύ τους, τόσο στα ευχάριστα όσο και στα δυσάρεστα γεγονότα της ζωής.

Αιωνία η μνήμη και Καλή Ανάσταση προς όλους μας.

2 σχόλια:

Εορτολόγιο

Δημοφιλείς αναρτήσεις


Banner Ορθόδοξων Ιστοχώρων και Ιστολογίων
Ξεκινάμε μια προσπάθεια παρουσίασης Ορθόδοξων Ιστοχώρων και Ιστολογίων.
Αν δεν υπάρχει ο δικός σας, ζητάμε συγνώμη,
ενημερώστε μας και θα τον συμπεριλάβουμε.





Create your own banner at mybannermaker.com!
Πέρα από το άτομο
Make your own banner at MyBannerMaker.com!

















(υπό κατασκευή)


Τα banner μας
Αντιγράψτε τον κώδικα στη δική σας σελίδα
για να εμφανιστούν τα banner μας.
Ειδοποιήστε μας για να συμπεριλάβουμε και το δικό σας.