Κυριακή 21 Απριλίου 2013

ΤΟ ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ που ξεδιψουσε !!! (Κυριακή της Αγ. Μαρίας της αιγυπτίας)
Η ΜΑΡΙΑ, Η ΠΟΡΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ,ΜΕΣΑ ΣTO ΠΛΟΙΟ ΜΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ, ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΟΛΗ,ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ………………………………………………………………………………………………..

Η ΜΑΡΙΑ , TΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ!……………………

ΟΜΩΣ, ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΞΕΝΗ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ…ΚΑΤΙ ΤΗΝ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ….ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ,ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ [ στον ναο], ΕΝΩ ΑΥΤΗ, ΠΑΡΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.. ΜΕΝΕΙ ΕΞΩ…—-ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ Η ΕΙΣΟΔΟΣ!!………………………………………………………………………………………………..

ΝΑΙ, ΚΑΛΑ,ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ….ΟΜΩΣ, ΓΙΑΤΙ Σ’ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΟΧΙ KAI ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ??—-

ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ??

ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ………………………………………………………………………………

ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΜΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ,ΑΠΛΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ,ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ!!………………

ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΜΙΑ ‘ΜΗ ΚΑΝΟΝΙΚΗ’ ΜΙΑ ‘ΜΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΜΕΝΗ’??? ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΡΩΘΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΜΙΑΣ ΕΤΑΙΡΑΣ………..?? ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ,ΤΟΤΕ Η ΠΟΡΤΑ TOY ΝΑΟY ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ…ΑΝ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΗΤΑΝΕ ΒΕΒΗΛΩΣΗ TOY XΩΡΟΥ,ΤΟΤΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ.!!-TOTE, Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ,- ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΟ-ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΟΛΥΝΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ‘ΜΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ’.!Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ ΟΧΙ ΑΠΟ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ!ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ!!

ΤΟΤΕ,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΕΔΩ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ??

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ..ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΤΑΞΙΔΕΥΕ ΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ, ΕNA ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΓΙΝΕ KAΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΣΑΥΤΗΝ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΖΩΗ!!:ΛΕΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Ο ΒΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ,[ ΑΓ.ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ],ΟΤΙ ΗΤΑΝΕ ΤΕΤΟΙΟΣ Ο ΠΟΘΟΣ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΡΩΤΙΚΑ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ…,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ-ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΤΕΡΟ:-ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ..!!!ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑ!! ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΠΟΘΟ!!……………………………………………

.ΑΥΤΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΗΣ,ΑΥΤΗ Η ΑΧΟΡΤΑΓΗ ΔΙΨΑ ΤΗΣ,ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΣΑΝ ΕΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΠΙΕΙ!!OΜΩΣ..ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΝΕΡΟ: ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΟ,ΨΕΥΤΙΚΟ, ΗΤΑΝΕ ΩΣΤΟΣΟ,ΚΑΤΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΟΛΥΤΙΜΟ!!!

ΠΟΛΥΤΙΜΟ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ,MAYTO TO ΨΕΥΤΙΚΟ ΝΕΡΟ, ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΑ,ΖΩΝΤΑΝΗ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΓIA ZΩΗ, ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,!!- ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟ!!!,ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΘΟΣ ΓΙΑ ΑΓΑΠΗ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟ, ΤΗΝ EΚΑΝΕ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΔΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ..ΚΙ ΑΣ ΚΥΤΤΟΥΣΕ ΑΥΤΗ ΤΩΡΑ ΘΟΛΑ…ΑΥΤΟΣ Ο ΣΤΡΑΒΟΣ ΠΟΘΟΣ ΗΤΑΝ ΕΥΛΟΓΙΑ .. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΤΡΑΒΟΣ ΠΟΘΟΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΤΗΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ………

Η ΜΑΡΙΑ,ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΟΚΑΡΕΤΑΙ ,..ΜΕΤΑ ΖΗΤΑΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ …ΚΑΙ ΜΕΤΑ.. ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ!!! ΤΟΤΕ ,ΒΛΕΠΕΙ OTI AYTO ΠΟΥ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΨΑΧΝΕ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ…ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΛΗΘΙΝΗ!!ΕΝΑ ΑΓΓΙΓΜΑ, ΕΝΑ ΦΙΛΙ ΑΛΗΘΙΝΟ- ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΠΑΝΤΟΤΙΝΑ-,–ΝΑ ΔΩΣΕΙ Η ΝΑ ΠΑΡΕΙ—………Η ΜΑΡΙΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΕΡΙ, ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΩΞΕΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙ ΖΩΗ.. ! Η ΜΑΡΙΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΘΟΥΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ,- ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ-, ΝΕΡΟ ΖΩΝΤΑΝΟ!!—–Η ΜΑΡΙΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΑ ΤΗΣ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΕ.ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕ ΠΟΛΥ–ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΛΗΣΙΑΖΑΝ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ!…Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΘΕΛΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Η ΜΑΡΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙ!!… ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!…..ΝΑ ΔΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ..!! ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΖΩΗ: ΕΚΕΙ, ΠΟΥ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ!! ΕΚΕΙ, ΠΟΥ ZΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΖΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ!!…………….ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΛΗΘΙΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!……………………………………………………………………………………………………………………

ΚΑΙ ΜΕΤΑ.. Η ΜΑΡΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ….. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΑΘΗΚΕ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΙΟΡΔΑΝΗ ΠΟΤΑΜΟ.. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΚΕΙ ΜΑΚΡΙΑ, ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΙΑ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ…ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΝΑ ΔΕΙ.. ΚΙ ΑΣ ΕΙΧΑΝΕ ΠΕΡΑΣΕΙ , ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΚΑΠΟΙΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΤΗΣ…………………………………………….!ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ…….ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΟΥΜΕ……………..

ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ.. ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ‘ΚΥΡΙΟΥΣ’ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

του π. Σιλουανού Β.ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

fdathanasiou.wordpress.com
http://vatopaidi.files.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εορτολόγιο

Δημοφιλείς αναρτήσεις


Banner Ορθόδοξων Ιστοχώρων και Ιστολογίων
Ξεκινάμε μια προσπάθεια παρουσίασης Ορθόδοξων Ιστοχώρων και Ιστολογίων.
Αν δεν υπάρχει ο δικός σας, ζητάμε συγνώμη,
ενημερώστε μας και θα τον συμπεριλάβουμε.

Create your own banner at mybannermaker.com!
Πέρα από το άτομο
Make your own banner at MyBannerMaker.com!

(υπό κατασκευή)


Τα banner μας
Αντιγράψτε τον κώδικα στη δική σας σελίδα
για να εμφανιστούν τα banner μας.
Ειδοποιήστε μας για να συμπεριλάβουμε και το δικό σας.