Σάββατο 29 Απριλίου 2017

ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΣΤΟ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ....ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΛΕΣΒΟΣ!!!!

Για άλλη μια φορά γέμισαν οι δρόμοι κόσμο....για άλλη μια φορά όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον ευλογημένο Μανταμαδο της Λέσβου!!

Από το πρωί ο δρόμος των 40 περίπου χιλιομέτρων Μυτιλήνης Μανταμαδου γέμισε κόσμο που παει το Τάμα με τα πόδια στο Ταξιάρχη στο Μανταμαδο!!!

Μέχρι τα μεσάνυχτα που είχαμε εικόνα...ο κόσμος είχε γεμίσει το δρόμο...τα αυτοκίνητα με πολύ δυσκολία κυκλοφορούσαν γιατί πολύς κόσμος παει με τα πόδια στο Προστάτη Αρχάγγελο Μιχαήλ στο Μανταμαδο!

Έβλεπες παιδάκια στα καρότσια να τα σέρνουν οι γονείς...έβλεπες μέχρι και μεγάλους ανθρώπους να περπατάνε με προσοχή με σκυμμένο το κεφάλι προσευχομενοι στον Αρχάγγελο... να περπατάνε με χωρίς εμφανή τα σημάδια της κόπωσης από τα πολλά χιλιόμετρα!!

η Χάρη του Προστάτη μας, εμφανής παντου....όλα χαρούμενα Αναστάσιμα ...ένιωθες τη σκέπη του Ταξιάρχη να  παρηγορεί....όλος αυτός ο κόσμος είναι μια βουβή άλλα και συνάμα βροντερή απάντηση σε όλους αυτούς που θέλουν να κάνουν το ευλογημένο Έθνος μας ...άθεο με τη βια και τη πανουργία τους!!! 

Αλλά ο Έλληνας έχει βαθιά μέσα στο Είναι του τη πίστη και είναι αυτό που τελικά τον έσωσε, τον σώζει και θα τον σώζει από τον αφανισμό !!!

Ζη Κύριος ο Θεός...θαρσείτε Χριστιανοί...ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ-ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εορτολόγιο

Δημοφιλείς αναρτήσεις


Banner Ορθόδοξων Ιστοχώρων και Ιστολογίων
Ξεκινάμε μια προσπάθεια παρουσίασης Ορθόδοξων Ιστοχώρων και Ιστολογίων.
Αν δεν υπάρχει ο δικός σας, ζητάμε συγνώμη,
ενημερώστε μας και θα τον συμπεριλάβουμε.

Create your own banner at mybannermaker.com!
Πέρα από το άτομο
Make your own banner at MyBannerMaker.com!

(υπό κατασκευή)


Τα banner μας
Αντιγράψτε τον κώδικα στη δική σας σελίδα
για να εμφανιστούν τα banner μας.
Ειδοποιήστε μας για να συμπεριλάβουμε και το δικό σας.