Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

ΜΝΗΣΘΗΤΙ ΚΥΡΙΕ ΤΩΝ ΔΟΥΛΩΝ ΣΟΥ....





Μεγάλη Παρασκευή σήμερα……

Μέρα που ο χριστιανός είναι κοντά στους αγαπημένους του κεκοιμημένους…
Όλα τα νεκροταφεία ήταν γεμάτα από κόσμο ….ήταν πολύ συγκινητικό το πόσο περιποιημένοι ήταν όλοι οι τάφοι……άλλοι με αληθινά λουλούδια και άλλοι με ψεύτικα…..ήταν όλα όμορφα γιατί ήταν ζώντες και κεκοιμημένοι μαζί …χαρούμενοι και πάνω απ όλα η Αγάπη Του τα σκέπαζε όλα!!!!

Έτσι και μεις πήγαμε στους δικούς μας…..

Κάναμε και μια βόλτα πιο πάνω …στις άκρες του νεκροταφείου…και εκεί είδαμε αυτό το θέαμα που δείχνουμε στις φωτογραφίες που σας παραθέτουμε ….

Μνήματα εγκαταλειμμένα ….μνήματα που φιλοξενούν τα θύματα ενός δύσκολου αγώνα για την επιβίωση κάποιων συνανθρώπων μας…Κάποιων αδελφών μας

Είναι μέσα τα σώματα νέων συνήθως ανθρώπων που ως λαθρομετανάστες ήρθαν στο νησί προσπαθώντας να μπουν στο “πολιτισμένο” κόσμο …να σωθούν …να ευημερήσουν αφού η χώρα τους περνούσε άσχημες μέρες….

Μια μάνα …μια σύζυγος…κάποιο παιδάκι ακόμα δεν έχει μάθει ότι ο δικός τους άνθρωπος δεν ζει πια….περιμένουν ακόμα να τους τηλεφωνήσει να τους πει ότι είναι καλά και ότι θα τους στείλει κάποια χρήματα να ζήσουν και αυτοί!!!

Μέσα όμως στη θλίψη που μας κατέλαβε νιώσαμε την παρηγοριά ότι ο Θεός σταυρώθηκε για όλους….ότι είναι στην αγκαλιά Του τώρα και ότι είναι πιο αναπαυμένοι από τον κόσμο τούτο που μόνο πίκρες γευτήκαν και ο άδικος χαμός τους σφράγισε τη ζωή τους….

Κύριε ανάπαυσε τις ψυχές τους…..και παρηγόρησε τους δικούς τους όπως εσύ τόσο ευγενικά και αρχοντικά ξέρεις να κάνεις!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εορτολόγιο

Δημοφιλείς αναρτήσεις


Banner Ορθόδοξων Ιστοχώρων και Ιστολογίων
Ξεκινάμε μια προσπάθεια παρουσίασης Ορθόδοξων Ιστοχώρων και Ιστολογίων.
Αν δεν υπάρχει ο δικός σας, ζητάμε συγνώμη,
ενημερώστε μας και θα τον συμπεριλάβουμε.





Create your own banner at mybannermaker.com!
Πέρα από το άτομο
Make your own banner at MyBannerMaker.com!

















(υπό κατασκευή)


Τα banner μας
Αντιγράψτε τον κώδικα στη δική σας σελίδα
για να εμφανιστούν τα banner μας.
Ειδοποιήστε μας για να συμπεριλάβουμε και το δικό σας.